Triplet als premis de llibrets de l’ajuntament de Sagunt

Yogur de Fresa aconsegueix un triplet històric als  premis de llibret de l’ajuntament de Sagunt
triplet als premis de llibret de sagunt

No podem estar més contents. Després de molts anys fent llibrets de falles a Sagunt… ho hem aconseguit. Triplet!!!

• Primer premi: falla el Mocador.

• Segon premi: falla La Marina.

• Tercer premi: falla Eduardo Merello.

No ha estat un camí fàcil, però arribar a tenir tres dels nostres llibrets en el podium d’honor és tot un orgull. Com sempre, donar les gràcies als nostres clients-amics Hugo Morte, Alicia Gil i Francesc Arnau per confiar un altre any en nosaltres. Sense el contingut, mai hauríem pogut arribar tan alt. Xics, heu fet un gran treball coordinant el llibret d’enguany. A més d’haver tingut la sort de comptar amb incomparable elenc de col·laboradors de primera línia. Gràcies a tots. Sense vosaltres no hauria estat possible.

El disseny d’un llibret, en molts dels casos, no és molt agraït. Hi ha vegades, que el client ve amb idees fixes per la maquetació del llibret i no ens deixa molta llibertat. Moltes altres, com és en el cas d’aquests tres llibrets guanyadors, ens deixen via lliure. I així és com un dissenyador treballa a gust. Perquè no ens priven de poder fer el que realment pensem que és el més convenient, quin és el millor disseny pel llibret que té entre mans. D’aquesta forma, cadascun centra els seus esforços en el millor que sap fer. I en el disseny de llibrets de falles Yogur de Fresa ja té una miqueta d’experiència 😉

En el cas del llibret del Mocador, Hugo sempre confia plénamente en nosaltres. Li agrada arriscar i per açò ens deixa proposar-li dissenys allunyats de la tradició “fallera”. Confia en el nostre criteri.

Per al llibret de la Marina, Alicia només va posar una condició. Que volia que el llibre respirara més. D’ací la seua maquetació amb quasi 1/3 de fulla en blanc en la gran majoria del llibret.

Francesc Arnau no va posar ni condicions. Després de l’èxit de l’any passat, per al disseny no va tindre cap dutbe i va confiar en nosaltres. Ens va deixar llibertat absoluta.

Esperem poder repetir algun dels premis aconseguits a l’ajuntament de Sagunt l’any que ve. Lluitarem per açò.

Si vols veure la llista completa de guanyadors, punxa ací. I si vols conèixer-nos un poc més, visita la yogurdefresa.es