El llibret de Maestro Gozalbo – Conde Altea

Des de la falla Maestro Gozalbo – Conde Altea portem ja alguns anys treballant juntament amb Yogur de Fresa en la maquetació i impressió del llibret.
Llibrets de falles València. maestro gozalbo conde altea

El treball amb ells és àgil i fàcil, un poc d’agrair en una tasca ja de per si esgotadora, com és la recopilació de textos, fotos i anuncis del llibret (beneït/maleït Dropbox).

Al final no deixa de ser un treball col·laboratiu que dura quasi un mes en el qual has d’organitzar tota la informació que finalment va a anar al llibret i quantes més facilitats, molt millor.

Quan hi ha hagut algun contratemps (alguna cosa inevitable), s’ha buscat la solució de seguida. A més sempre aporten un alt grau d’adaptació al treball sol·licitat, ja siga per característiques o per terminis.

En la falla, la realització de dissenys nous i tematitzacions any rere any, aporta un grau d’innovació dins de la comissió i que és alguna cosa que intentem aportar en cadascuna de les accions que realitzem pel que els fallers han rebut de bon grat la nova maquetació.

A títol personal, per la meua experiència laboral, treballen molt bé en la gestió de microprojectes i s’agraeix la professionalitat en aquest aspecte.

Per la tranquil·litat que aporta saber que el treball estarà fet si es deixa en les seues mans, val la pena treballar amb ells i així ho anem a seguir fent.