El llibret de Falla La Marina

Treballar amb Yogur de Fresa ha sigut el pas definitiu per a aconseguir entrar en el ránking dels millors llibrets de la Comunitat Valenciana.
llibret de falla La Marina

Els nostres inicis en el món del llibret van ser amb tan sol quatre anyets, ajudant a Papà a fer any rere any, el llibret de la falla… avui amb uns quants anys més, i de manera diferent, vam seguir fent el mateix, cada any un nou projecte, nou repte i nova il·lusió, i pensareu … Quina bonica historia veritat? Així al bot i quan tens el resultat en la mà, o com nosaltres ho cridem “el part” és molt bonic, però quan arriben els mesos de tancar llibret…. Jajajaja és un altre cantar.

Tots els que us heu encarregat d’aquesta tasca segur que us sentireu identificats amb nosaltres quan parlem de el “ mes fantàstic del llibret”Són tantes coses! Fotos, textos, esbossos, crítiques, llistats… acabar-ho sembla missió impossible! I llavors entren en acció Raúl i Mike Per fi l’ajuda que necessitàvem! Ells ens guien i aconsellen, i fan que el nostre projecte cobre forma, que una idea passe a ser una realitat.

Per a nosaltres treballar amb Yogur de Fresa ha sigut el pas definitiu per a aconseguir el nostre repte, entrar en el ránking dels millors llibrets de la Comunitat Valenciana i amb això, aconseguir que el nostre llibret arribe a llocs i persones inesperades.

Gràcies per la vostra professionalitat! Encara que tots els anys com a delegats diem la famosa frase “a l’any que ve no seguim, a l’any que ve descans” un any més tornem a la càrrega amb nou projecte, més faena i per descomptat comptant amb vosaltres. 😉 Als quals us esteu plantejant entrar en aquest món advertim “el món del llibret crea addicció”, és fàcil entrar però molt complicat eixir, encara que si esteu llegint açò, ja no hi ha volta arrere, benvinguts al magnífic món del llibret, la nostra passió Fallera.