Guanyadors del premi Climent Mata

Yogur de Fresa guanyadora del premi Climent Mata a la millor maquetació d’un llibret de falla.
guanyadors climent mata

Yogur de Fresa ha aconseguit el primer premi del Climent Mata a la millor maquetació amb el llibret de la falla Eduardo Merello.

Després de molts anys maquetant llibrets de falla… ho hem aconseguit!!. El premi a la millor maquetació, amb la gran competència que hi ha. Ens sentim molt orgullosos.

És un honor guanyar el premi Climent Mata per la qualitat dels altres treballs finalistes: Joanra Estellés. Comissió Falla Plaça del Forn d’Alzira i Mister Lessmore. Comissió Falla del Mercat de Gandia. Esperem poder tornar a veure’ns les cares en la final de l’any que ve.

I finalistes del prestigiós Premi Ortifus a la millor portada!

Amb el premi Ortifus a la millor portada de llibret… no va poder ser. Quedem finalistes que tampoc està gens malament. Lluitarem per a aconseguir-ho a l’any que ve. La llista de nominats era impressionant, i açò ens motiva més encara.

Hem intentant posar de la nostra banda perquè els llibrets de falla milloren el seu disseny. Hem d’agrair a molts dels nostres clients que ens hagen deixat llibertat a l’hora de maquetar les seues llibrets.

Ha costat canviar la mentalitat del que abans era considerat un llibret de falla “tradicional” fins als quals podem veure avui dia; però pensem que ha valgut la pena recórrer aquest camí. Els temps canvien molt de pressa i en el món de les falles també.

Agrair a Lletres Falleres aquest guardó que ens omple d’il·lusió i sobretot a Francesc Arnau, qui va confiar en la nostra proposta boja de fer el “llibret més gran de la història”.