Balanç: llibrets de falla 2020

Reflexionem sobre el curs de llibrets de falla 2020
concurs de llibrets de falla 2020

Aquest any estem la mar de contents. Tots els llibrets que les comissions han presentat als premis de la Conselleria de Cultura han estat premiats. Per a aquestes falles volem dedicar-los el nostre reconeixement pel seu esforç, treball i dedicació. Els llibres que es presenten a aquest concurs cada vegada són més en quantitat però sobretot en qualitat. Pel que té encara més mèrit aconseguir entrar en aquesta llista de premiats. Per descomptat tots volem quedar més amunt, però crec que ens podem sentir orgullosos de la feina realitzada. Això no fa sinó posar el llistó encara més alt per a l’any que ve.

Vols veure els llibrets de Yogur de Fresa? Mira el nostre Issuu.

Premis de llibret Generalitat Valenciana

2n / AC Falla el Mocador (Sagunt)

3r / Falla Tio Pep (València)

10è / Falla Arrancapins (València)

16è / AC Falla Portal de Valldigna (Tavernes de la Valldgina)

25è / AC Falla La Marina (Sagunt)

38è / AC Falla Bernat Ariño (Sueca)

39è / AC Falla Plaça Rodrigo (Sagunt)

40è / AC Falla Doctor Palos (Sagunt)

55è / AC Falla La Vila (Sagunt)

72è / AC Falla Els Vents (Sagunt)

75è / AC Falla Eduardo Merello (Sagunt)

En resum

Yogur de Fresa segueix apostant per les falles i pels llibrets. Ens agrada el disseny de llibret de falla. La maquetació de llibrets, la impressió de llibrets i parlar de llibrets.

Aprofitem també aquest espai per mostrar la nostra solidaritat amb les comissions per l’ajornament de la festa. Però també amb artistes, impressors, dissenyadors i tots aquells que d’una forma o una altra són proveïdors d’aquesta festa. Molt d’ànim.